Vijesti

Hrvatska je stigla u Microsoft Flight Simulator. Posebno uređeni su Dubrovnik, Split, Plitvice…

Nakon što je trailer za potpuno novi Microsoft Flight Simulator 2024 otkriven kadrovima iznad prekrasnih dubrovačkih zidina, još uvijek aktualni MFS 2020 dobio je besplatno ažuriranje s puno ljubavi za cijelu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo Hrvatsku. World Update 14 obuhvatio je i Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Mađarsku i Češku, ali najviše lokacija s maksimalnim detaljima dobila je Hrvatska, njih čak 23. U suradnji s jednom od vodećih tvrtki za svemirska istraživanja, američkim Maxarom, sve nabrojane zemlje dobile su realistične snimke iz zraka i prave podatke o visinama.

Kompletno je prebačen aerodrom u Rijeci, od gradova to su najvišim detaljima Split i Dubrovnik, a tu su i Plitvice, Krčki most, tvrđava Nehaj u Senju, svjetionik Porer ispod Istre, Kamerlengo dvorac u Trogiru, Palagružu… A za one željne izazova pokušajte sletjeti s Airbus A320neo na pistu u Splitu.

Od lokacija iz drugih zemalja izdvojimo jezero Bled, Banju Luku i Sarajeva te Brdo ukazanja iznad Međugorja. Sve ovo besplatno za sve postojeće vlasnike Microsoft Flight Simulatora na Xboxu i PC-ju te ujedno i svim Game Pass pretplatnicima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano