Vijesti

Zagreb dobio ažuriranje visoke kvalitete za Microsoft Flight Simulator

Ranije ove godine u Microsoft Flight Simulatoru Hrvatska i ostatak regije dobile su ažuriranje lokacija u visokim detaljima. Uz korištenje naprednih satelitskih snimaka, Hrvatska je dobila čak 23 lokacije s maksimalnim detaljima. Među njima su bili i gradovi Split te Dubrovnik, a sada im se pridružio i Zagreb u najdetaljnijem obliku dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je dijelom velikog ažuriranja u kojem su vizualne nadogradnje dobila još četiri europska grada. To su Bruxelles, Hag, Cádiz i Košice. Evo što su developeri iz Asobo studija napisali za Zagreb:

“Zagreb je glavni grad srednjoeuropske države Hrvatske i njezin najmnogoljudniji grad. Nalazi se južno od slovenske granice podno malog planinskog lanca Medvednice – dijela Dinarskih Alpa. Izgrađen je uz rijeku Savu, a povijest grada seže sve do rimskog doba. Grad danas nudi zadivljujući vizualni mozaik klasičnog i elegantnog modernog.”

“Neke od lokacija su:

  • Hrvatsko narodno kazalište, mjesto održavanja opernih, baletnih i kazališnih događanja
  • Trg bana Jelačića, središta Zagreba
  • Cibonin toranj, treća najviša zgrada u Hrvatskoj”

Ažuriranje je besplatno za sve vlasnike igre, pa tako i za one koji Microsoft Flight Simulator igraju na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano