Vijesti

Baldur’s Gate 3 je jako napaljena igra: “Medvjed je ništa na prema onome što vas čeka”

Dok ovo pišemo, preostalo je tek sat vremena do izlaska Baldur’s Gatea 3, uz Starfield najiščekivaniji RPG ove godine. I dok nitko ne može osporiti o koliko genijalnoj igri se radi, što je Larian demonstrirao kroz early access, igra se najviše približila masama najavom mogućnosti vođenja ljubavi s – medvjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema medija koji nije prenio vijest i nema tko nije kliknuo. A da seks prodaje, postalo je sasvim jasno i samom Larianu kada je vidio skok u svim mogućim telemetrijama, a prvenstveno prednarudžbi. I dok svi mi brojimo posljednje sate, scenarist John Corcoran je poručio na Twitteru kako će toga (znamo čega) biti još.

“Proveo sam prošli tjedan radeći posljednje testove na nekim romansama i… dovraga, i dalje sam iznenađen koliko je napaljena ova igra”, napisao je. “Medvjed je ništa na prema onome što vas čeka.”

Larianu su ljubavni odnosi itekako važni. Belgijsku studio otišao je toliko daleko da je angažirao stručnjake u seksualnim odnosima, kako bi svaka romansa u igri bila komforna čak i onima koji nisu navikli na eksplicitne prizore, kojih će u Baldur’s Gateu 3 itekako biti.

Baldur’s Gate 3 kao RPG s dosad neviđenom razinom sadržaja i detalja izlazi danas u 17 sati za PC. Verzija za PS5 uslijedit će 6. 9., a na Xboxu će izaći dogodine, ako studio uspije ispeglati igru do razine da se može ugodno igrati na Xbox Series S.

Igra

Povezano