Vijesti

Basimova priča iz Assassin’s Creed Miragea nije završena

Za razliku od nekih drugih Ubisoftovih igara, sadržajna podrška za Assassin’s Creed Mirage nije potrajala. New Game Plus i permadeath mod su, čini se, zaokružili igru, ali Basimova priča nije gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stéphane Boudon iz Ubisoft Bordeauxa to je poručio na Redditu gdje je odgovarao na pitanja fanova. Ima ideju kako proširiti Basimovu priču, ali ona se neće realizirati kroz neku ekspanziju Miragea. Ako se proširi, bit će to u nekoj novoj igri.

Međutim, Boudon istovremeno navodi kako je kod stvaranja Miragea i Basima kao lika nailazio na brojna kreativna ograničenja, budući da je karakter lika već zadan u Valhalli. “Kao tim bismo voljeli istražiti nove horizonte s više kreativne slobode”, dodaje kreator ovog uspješnog Assassin’s Creed eksperimenta.

Ubisoft Bordeaux dokazao je sposobnost iznijeti vlastiti Assassin’s Creed naslov, a igrači su kupnjom i prijemom pokazali da žele više klasičnog AC-a. Premda još uvijek nema službene potvrde, studio vjerojatno radi na novom Assassin’s Creedu o čemu smo pisali ovdje. Je li u pitanju novi Mirage i produžetak Basimove priče ili nešto potpuno novo, ne znamo, ali svakako se nadamo povratku old schoola.

Igra

Povezano