Battlefield 5 je upravo postao još bolja igra

Konačno nema više buga koji je jako uništavao gameplay!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije par dana u igru došlo je novo veliko ažuriranje o kojem smo već ranije pisali. Došla je nova tenkovska mapa Panzerstorm kao i Practice range u kojem možete vježbati i brusiti svoj skill. Ne samo to nego je “živ” postao i “Tides of War” live servis koji donosi nove izazove i zadatke za sve igrače. Došlo je zaista puno lijepih stvari, a o svemu možete čitati – ovdje! Ono što nije bilo ispravljeno do danas, a to je bug koji je živcirao sve igrače. Naime, ako igrate igru ne znam jeste li bili svjesni da kad ubijete nekoga vi ste automatski bili spottani na mini-mapi što nije trebao biti slučaj. DICE je davno detektirao problem, ali nije ga bilo jednostavno samo tako riješiti. Novim ažuriranjem koje je dostupno na svim konzolama i PC-u riješen je taj problem koji je zaista bio iritantan jer je dio core gameplaya.

NAŠA VIDEO RECENZIJA IGRE

https://www.youtube.com/watch?v=Ez-3qh427j0&t

Kad ste već tu s nama i čitate ovaj članak, odvojite minutu vremena pogledati ovaj jako dobar video. Ako igrate igru onda znate kako je V1 raketa najmoćnije oružje igre koje doslovno može ubiti sve protivničke igrače, ako se nalaze svi u blizini. V1 raketa bez problema donese 10-15 killova odjednom i često u tijesnim mečevima donese prevagu. Pogledajte kako se jedan igrač žrtvovao i na taj način spasio svoje suborce.

https://www.youtube.com/watch?v=iZGcDLPxl48

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS