Battlefield 6 ne dolazi na PS4 i Xbox One, ali zato dolazi odmah na Game Pass?

Preostalo je maksimalno mjesec ili dva do otkrivanja nove Battlefield igre. Nije nikakva tajna da DICE i Criterion rade na igri već duže vrijeme, kao što nije tajna ni da igra izlazi 100% ove godine. Od novog Battlefielda su očekivanja zaista velika. Ne samo od Battlefield zajednice, nego i svih CoD igrača koji jednostavno zazivaju konkurenciju CoD-u, a posebno Warzoneu. Velika većina igrača jednostavno želi battle royale mode u Battlefieldu i vjerojatno će ga i dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje informacije za koje je zaslužan još jedan pouzdani leaker Tom Henderson, nam kažu da je izvjesno kako igra neće doći na last gen konzole – PS4 i Xbox One. Ovo je odlična vijest (ako bude točna) za sve next-gen i PC vlasnike jer to znači da DICE ne mora raditi paralelno igru za stotinu konzola, nego sve resurse može usmjeriti na izradu next-gen verzije koja neće biti ograničena zastarjelim hardverom.

Druga zanimljiva informacija koju je dotični gospodin lansirao govori da bi BF6 mogao doći od prvog dana na Game Pass što bi bilo odlično za sve vlasnike Xboxa, ali i za samu igru. Zamislite samo kakav bi to bio dobar boost za broj igrača i BR mode?! Sigurni smo da će DICE u igru ubaciti i cross play stoga ova priča ima smisla.

U svakom slučaju jedva čekamo idući mjesec kad bismo trebali dobiti prve prave informacije, a možda i konkretan gameplay prikaz.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS