Vijesti

Battlefield V battle royale novi detalji ― krug koji se stalno sužava, najveća mapa ikad i razni zadaci u meču

Prije par dana dobili smo vrlo atraktivan Firestorm trailer koji je baš zapalio internet. Doduše, riječ je o CGI traileru koji izgleda spektakularno. DICE je rekao više detalja oko same igre otkriti ovaj tjedan, ali nestrpljivi igrači su već sada uspjeli “užicati” nove informacije, pa idemo vidjeti što smo novo saznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=y-JB-O8A-TA

Krug pakla

Shvatili ste da morate bježati od vatre koja guta sve pred sobom, a zanimljivo je da će se u BFV krug konstantno sužavati i pomicati, a ne u određenim intervalima kao u drugim igrama. Na ovaj način igra će stvoriti još više napetosti i intezivnih borbi.

Možda ste već znali da će Firestorm imati na mapi 64 igrača podijeljene u 16 ekipa. Mapa je dosad najveća ikad u povijesti Battlefield serijala i jedna od najvećih BR mapa uopće.

Grafika zbog veličine mape neće uopće biti lošija, pa možete očekivati do sad u grafičkom smislu najspektakularniju battle royale igru. Destrukcija u punom smislu će također biti dio igre kao i vozila koja ste mogli vidjeti u traileru.

Ispunjavanje zadataka daje bolji loot

A da Firestorm nije baš bezglava BR igra, govori podatak da će ogromna mapa biti ispunjena raznim ciljevima i zadacima koje ćete htjeti zajedno sa svojom ekipom odraditi budući da ćete na taj način dobiti bolji loot.

U traileru možete vidjeti da Firestorm ima 3 razine rangiranja i vrijednosti loota, a upravo najbolji zaradit ćete timskom igrom i rješavanjem zadataka unutar mape.

Developeri kažu da sve što vidite na mapi, a da ima sve točkove možete voziti. Također, čitavo napredovanje u Firestormu povezano je s Company i generalnim BFV sustavom napredovanja.

Firestorm za sve BFV vlasnike besplatno dolazi točno za 7 dana (25.3.), a tko zna, ako mode bude popularan možda EA ponudi igračima i kupnju samo BR modea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano