Battlefield V je dobio do sad najbolji patch koji donosi hrpu dobrih stvari, a igra je postala još puno bolja!

Vrijeme je da uskočite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno. Bilo je vrijeme i dugo smo čekali na promjene koje su došle jučer u patchu velikom 7GB. Tih 7GB igru je učinilo mnogo boljim iskustvom za igranje i to baš svim igračima, a došao je i novi co-op mode Combined Arms!

Popravljen netcode i TTD

DICE je konačno u igri popravio netcode. Sad će konačno igra registrirati sve što radite kako treba jer na nju neće utjecati ostale stvari poput loših internet veza kod igrača, zatvorenih portova i sličnih stvari. Dakle, od sad kad krenete pucati bez obzira na razne vanjske smetnje, vama će to igra sve poštenije obračunati i registrirati. Naravno, ovo je laički rečeno, ali vjerujem da ste shvatili poantu.

https://www.youtube.com/watch?v=NA2G3l0pv1U

Ako jedna MP pucačina ima loš netcode teško je uopće igrati takvu igru. Nije DICE samo ispravio netcode, već je patch donio novi balans i promjene kad pričamo o TTK i TTD mehanikama. TTK (Time to Kill) je zapravo uvijek bio dobar, ali promjene su nužne bile za TTD (Time to Death) i to je konačno riješeno. Lista popravaka je prilično velika, pa ću samo ovdje ubaciti najveće promjene, a ako vas sve detaljno zanima, posjetite ovaj link.

Ovo je zaista samo mala lista svih poboljšanja koja su došla jučer. Cijele patch note možete pročitati na 9 stranica. Od drugih važnih promjena treba istaknuti i poboljšanje u detektiranju igrača na mapi (visibility), kao i činjenicu da su nVidia RTX GPU vlasnici dobili podršku za DLSS.

Ako to sve nije dovoljno, pronaći ćete novi co-op mode Combined Arms koji ćete moći igrati na 4 mape prepune raznih zadataka koje trebate izvršiti. Sve možete igrati zajedno s još trojicom igrača + vi. Ako nemate s kim igrati, možete i sami, ali ovo je više co-op mode. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS