Vijesti

Besplatno isprobajte potpuno novi PES 22 koji ima novo ime: New Football Game

Potiho bez ikakve najave Konami je lansirao demo za PES 22. Radi se o potpuno novoj igri, iz nule rađenoj na novom grafičkom pokretaču, a koja je izdana nakon godine pauze. Podsjetimo, u godini pauze PES 21 bio je tek jeftini DLC s osvježenim popisom igrača i klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PES 22 iz nule rađen u Unreal Engineu dostupan je na svim konzolama, a za igranje ne trebate ni PS+ ni XLG pretplatu. Dovoljno je samo posjedovati jednu od starih ili novih konzola, a demo će biti dostupan za igranje svima do 8. 7.

Dobili smo i objavu za medije u kojoj je Konami potencirao to da od dema ne očekujemo previše. Kako kažu, primarni cilj je testirati servere i spajanje igrača, a gameplay i grafika su još uvijek u aktivnom razvoju. “Očekujte puno pogrešaka i crasheve“, poručuju. Možda najveća promjena dosad je promjena kontrola. Šprintanje je sada konfigurirano na R2, a markiranje u obrani je na L2, baš kao i u FIFA-i.

Nove kontrole Konami je objasnio ovdje. Zasad je dostupno tek nekoliko najvećih klubova poput Manchester Uniteda, Bayerna, Juventura i Barcelone. Isprobajte i javite nam dojmove u komentarima!

Najzanimljivije od svega je da nova igra uopće nema ime. PES 22 kao ime ne navodi se ni u menijima ni na digitalnim trgovinama. Kako biste isprobali novu Konamijevu nogometnu igru, na PSN-u ili XBL-u morate pretražiti: “New Football Game“.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano