Vijesti

BioShock film kreće sa snimanjem čim završi štrajk glumaca

Take-Two i Netflix prošle godine pregovarali su o snimanju BioShock filma. I ispregovarali su. Francis Lawrence odabran je za režisera (I am Legend, The Hunger Games i Slumberland), a scenarij je povjeren Michael Greenu (Blade Runner 2049, Logan, American Gods), međutim, negdje je zapelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rad na setu još uvijek nije započeo ponajviše zbog štrajka glumaca i kada se to riješi, produkcija se nastavlja, tvrdi scenarist Greene. Tvrdi kako se redovito sastaje s režiserom i njegovim timom kako bi dorađivali scenarij. “Svi smo optimisti. Svi volimo BioShock. To je veliki, golemi svijet noćne more kojeg želimo oživjeti na platnu”, poručio je za Collider.

I Netflix ga redovito kontaktira nebi li uskladio planove jednom kad štrajk završi. Netflixu je u interesu započeti snimanje čim prije, što ukazuje na njihovu posvećenost. Brojni drugi projekti su na čekanju i ostat će na čekanju dok se ne odrade prioriteti.

Inače, film će radnjom pratiti prvu igru u Raptureu, umjesto u nebeskoj Columbiji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano