Vijesti

Režiseru I Am Legenda povjeren je BioShock film

Take-Two od početka godine pregovaraju o BioShock filmu. Dogovori su okončani, a sada znamo i kome je Netflix povjerio režisersku palicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bioshock film povjeren je Francisu Lawrenceu, režiseru filmova poput I am Legend, The Hunger Games i Slumberland. Scenarij piše Michael Green poznat po Blade Runner 2049, Loganu i American Godsu, a zasad nije otkriveno više o radnji filma.

Ipak, slika koju je Netflix sugerirao na Twitteru, a koja prikazuje Big Daddyja iz originala, sugerira kako će film pratiti radnju prve igre u Raptureu, a ne u nebeskoj Columbiji.

Inače, Netflix je u posljednje vrijeme prilično aktivan s TV i filmskim adaptacijama. Jučer je potvrđen producent Horizon TV serije, a u nekoj fazi produkcije još su Dragon Age, Devil May Cry, Castlevania i Tekken animirane TV serije, nova sezona Arcanea i DOTA-e, novi Sonic film…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano