Vijesti

Bitan glumac iz The Last of Usa ponovno snima, možda za remake

UPOZORENJE! Ako niste odigrali The Last of Us 2, preskočite ovaj tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derek Phillips utjelovio je kirurga kojeg je Joel ubio na koncu prvog The Last of Usa. Derek je ujedno i otac Abby, druge protagonistice u The Last of Us 2 koja je vođena osvetom napravila ono što je napravila.

Iako nije dobio previše prostora, kirurg Jerry Anderson bitan je lik u razvoju priče, a pobliže ga upoznajemo kroz nekoliko flashbackova igrajući s Abby u The Last of Us 2. Iako je glumac Derek Phillips poznato ime u gaming industriji i svoj glas je pružio brojnim igrama i likovima, uključujući i poručniku Wade Jacksonu u Call of Duty: Vanguardu, čovjek jako rijetko snima motion capture.

Posljednji put (a po našem istraživanju i jedini) radio je to za The Last of Us 2, a sada se na Instagramu pohvalio kako ponovno snima. S njegovog profila iskopali smo sliku i sa svojevremenog snimanja TLoU2, a koliko su odjela slična, procijenite sami. Jako su slična.

Slika sa snimanja poklapa se s navodnim remakeom prvog The Last of Usa o kojem su izvještavali gotovo svi najbitniji leakeri i mediji gaming industrije. Razvoj remakea originalnog The Last of Usa navodno se bliži završetku, što bi moglo značiti kako je Jerry Anderson dobio nešto više prostora nego u originalu.

A možda čovjek samo radi na nekom drugom, totalno nevezanom projektu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano