Vijesti

“Remake The Last of Usa je skoro pa dovršen”, kaže Tom Henderson

Baš kao što su remasteri posljednje dvije Uncharted igre tajmirani ususret prikazu Uncharted filma u kinima, čini se da se slično planira i za remake prvog The Last of Usa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javna je tajna da na njemu radi Naughty Dog uz pomoć još jednog Sonyjevog studija. Prvi je to otkrio Jason Schreier u travnju prošle godine, a sada je potvrdio Tom Henderson, čovjek koji se dokazao kao pouzdan leaker.

“Od nekoliko ljudi sam čuo kako je remake The Last of Usa skoro pa dovršen i mogao bi izaći krajem 2022.”, kaže Henderson. U kasnijim tvitovima spominje i TLoU multiplayer projekt, te TLoU2 Directors Cut, a za koje smatra (ali ne spominje se u izvorima poput remakea originala) da bi također mogli generirati hype uoči prikazivanja The Last of Us TV serije na HBO-u.

Kada smo kod remakea prvog The Last of Usa, očekujte identičan raspored levela s unaprijeđenim vizualima, naprednijim mehanikama preuzetim iz dvojke, te možda pokoju bonus scenu. Što bi zajedno s TLoU2 za PS5 bio jedan lijepi paket.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano