Blizzard radi na nenajavljenoj Diablo igri

Traži se umjetnik za tamnice, ni više ni manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizzard je na svojim stranicama objavio zanimljiv oglas za posao u kojem traže osobu koja će umjetnički dekorirati tamnice za nenajavljeni Diablo projekt.

Opis posla navodi kako će ta osoba morati modelirati i teksturirati razne uvjerljive modele i objekte. Traži se netko tko ima vještine u formiranju, bojanju i sjenčanju 2D i 3D modela, a spominje se i gotički stil Diabla, te ubijanje milijuna čudovišta kako bi se skupila oprema, novac ili oružja.

Isto tako, takav kandidat bi radio direktno s level dizajnerima u kreiranju atmosferičnih tamnica s fokusom na kompoziciju, detalje i tmurno raspoloženje, dok bi istodobno trebao ostaviti dovoljno slobode za igranje.

Spominju se razni modeli unutar Diablo svijeta, poznata Blizzardova kvaliteta proizvoda, rad s glavnim umjetničkim direktorom i dizajnerom okoliša, te portfolio gdje kandidat mora prikazati primjere izgradnje svijeta u igrama.

Sve ovo sugerira da se radi na nečemu novom, iako postoji mogućnost da je u pitanju nekakva prerada starijih Diablo naslova ili možda izlazak Diabla 3 na još nepozantu platformu.