Vijesti

Bloomberg: Sony otkriva svoj Game Pass idući tjedan

Bloomberg i njihov Jason Schreier prije nekoliko mjeseci prvi su otkrili PlayStationove planove o pretplatničkoj usluzi po uzoru na Game Pass, a isti novinar i isti medij sada javljaju kako se službeno otkrivanje očekuje idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sony se priprema za uvođenje nove pretplatničke usluge za video igre već sljedeći tjedan, javili su nam ljudi upoznati sa zbivanjima”, otkriva Bloomberg. Usluga interno nosi kodno ime Spartacus, a navodno će debitirati s bogatom postavom igara iz zadnjih nekoliko godina.

Hibrid već postojećih pretplata s boljom ponudom

Sonyjev “Game Pass” trebao bi biti hibrid Plus i Now usluga s nekoliko razreda pretplate. Početkom godine pričalo se o ove tri razine:

  1. Prva razina: Klasičan PS+ sa sadašnjim beneficijama – online igranjem i besplatnim mjesečnim naslovima
  2. Druga razina: Katalog velikog broja igara poput Game Passa
  3. Treća razina: Mogućnost streamanja igara iz prethodne razine i pristup klasicima s PS1, PS2, PS3 i Vite.

Tada se pričalo da druga razina neće nuditi Sonyjeve ekskluzive od prvog dana kao što to radi Microsoft s Game Passom. Zato bi Sonyjevo rješenje moglo biti i nešto jeftinije od konkurenta, a više bismo trebali saznati idući tjedan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano