Vijesti

‘Budimo iskreni’: Sony se ispričao zbog kaosa s prednarudžbama i najavio novu priliku

“Bez brige, imat ćete dovoljno vremena kako biste se pripremili za prednarudžbe”, prije dva mjeseca izjavio je šef marketinga PlayStationa Eric Lempel. To je bilo daleko od istine, a prednarudžbe su u većini svijeta krenule odmah po objavi cijena. Bez ikakve prethodne najave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kada smo pomislili da se Sony razbahatio, stigla je poruka i pokorna isprika za kaos s prednarudžbama. Nešto što nikako nije Sonyjev stil, stoga je ovakvo nešto još ljepše za vidjeti.

“Budimo iskreni, PS5 prednarudžbe su mogle proći puno bolje”, napisali su na Twitteru, a zatim se ispričali, pa najavili nove količine konzola za prednarudžbe u narednim danima.

Pretpostavljamo kako će nove količine konzola biti namijenjene prvenstveno zapadnom tržištu – SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi i Japanu, međutim, sigurni smo da će pokoja dopasti i naše uvoznike. Dakle, ako niste uspjeli rezervirati svoju konzolu na vrijeme, još uvijek postoji šansa da to napravite. Javit ćemo vam čim saznamo da su nove puštene u prodaju u domaćim trgovinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano