Vijesti

Bungie studio je demantirao svoju prodaju, ali na internetu su se pojavili novi podaci

Prošlog mjeseca uvijek dobro upućeni novinar Jeff Grubb otkrio je da Microsoft i Bungie dogovaraju prodaju studija. CEO Bungieja Pete Parsons demantirao je takvo nešto, međutim, na internetu su se pojavili novi podaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je zajedničko posljednjim velikim kupovinama poput Insomniaca (kupio Sony), Zenimaxa, Undead Labsa, Obsidiana, Double Finea (kupio ih Microsoft) i drugih?

Kako otkriva Xbox Era, svi oni su kroz Corporation Service Company agenciju uoči vlastitih prodaja dobili posebnog agenta zaduženog za obrađivanje posebnih dokumenata s američim saveznim državama.

Vijest je eksplodirala na internetu. Iako se nigdje ne spominje Microsoft, svi su uvjereni da upravo Microsoft želi kupiti Bungie kako bi originalne tvorce Halo serijala vratio raditi upravo na novim nastavcima.

Bungieju bi dobro došlo ulaganje

Međutim, iako se angažman agenata kroz Corporation Service Company agenciju zgodno poklopio s prodajama studija, činjenica je da se radi o nečem sasvim normalnom u američkoj poslovnoj kulturi što ne mora nužno značiti prodaju. Agenti su osobe koje u saveznim državama zastupaju kompanije na dnevnoj bazi, pa ovo može značiti bilo što.

Kako bilo, Bungie je poželjna roba u gaming industriji, a kako gaming industrija luduje u posljednje vrijeme sigurni smo da Microsoft, Google, Amazon, a možda čak i Sony razmatraju kupovinu. Studiju bi u svakom slučaju dobro došlo ulaganje u Destiny 2, što se najbolje vidi po svakoj novoj ekspanziji za tu igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano