Call of Duty: Black Ops 4 radi najveći iskorak svih vremena i postaje najveći konkurent Battlefieldu, PUBG-u…

Najveći iskorak jedne Call of Duty igre svih vremena!

Da, iz Activisiona su se konačno odlučili izaći iz okvira relativno malenih Call of Duty  mapa i proširiti akciju na čitava bojišta. Baš kako to rade u Battlefield serijalu već godinama. Tako u Call of Duty: Black Ops 4 stižu avioni, helikopteri, brodovi, automobili, a mape će biti, pazite sad ovo, i do 1500 puta veće od Nuketowna – najdraže mape u serijalu.

Sve to dolazi u novom Blackout modu, koji je u svojoj srži ustvari Battle Royale igra. Tako će igrači na ogromnoj mapi pokušati preživjeti sakupljajući i nadograđujući oružja. Solo ili u momčadima, moći ćemo se boriti s drugim igračima ili drugim momčadima igrača, za samo jednu pobjedničku poziciju. Dakle, klasični Battle Royale, ali u svijetu Call of Dutyja s poznatim CoD gameplayjem.

https://www.youtube.com/watch?v=TktjCqG4p7Y

Klasični multiplayer

Uvođenje ogromnog Blackout modea koji bi trebao konkurirati PUBG-u i Fortniteu, a za kojeg vjerujemo da će im itekako pomrstiri račune, klasični CoD multiplayer nije nestao nigdje. Blak Ops 4 tako će donijeti sve klasične multiplayer modove na koje smo naviknuli godinama igrajući ovaj serijal.

Nažalost, uvođenjem naracije u mutlipayer igra će izgubiti klasičnu kampanju koje toliko volimo i cijenimo u prošlim igrama. I tužni smo zbog toga. Tako će se, ovaj put priča igre prepričavati kroz specialiste/vojnike koje ćemo koristiti u multiplayer mečevima. Nešto slično kao i u Overwatchu.

https://www.youtube.com/watch?v=ooyjaVdt-jA

Tko je rekao da nema zombija?

Šuškalo se kako novi Call of Duty neće sadržavati ni zombie modove, međutim, to se ispostavilo pogrešno. Biti će ih, odmah prvi dan i to čak tri moda sa tri priče koje čekaju da budu ispričane.

https://www.youtube.com/watch?v=zCot9TDoA-M

Call of Duty: Black Ops 4 igramo 12. 10. ove godine na PC-ju, PS4 i Xbox One, dok bismo prvi pravi gameplay prikaz trebali dobiti već idućeg mjeseca na E3 sajmu. Što kažete na ovu transformaciju Call of Dutyja?