Vijesti

Call of Duty Vanguard ima posebne planove za DualSense kontroler

Black Ops Cold War pristojno je realizirao većinu toga što nudi DualSense kontroler za PS5, no Vanguard bi sve to trebao podići na veći nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inženjer iz Sledgehammera na PlayStation Blogu tvrdi kako ćemo svako oružje osjećati drugačije na kontroleru. “Svako oružje od igrača traži drugačiju razinu pritiska R2 tipke za pucanje”, objašnjava. Slično ide i za ciljanje s L2, a ulogu u ponašanju kontrolera imat će i odabrani dodaci za oružja.

“U konačnici će igrači odabirati dodatke koji će im pružiti najoptimalniji osjećaj na kontroleru”. Dodaci će PlayStation igračima biti bitniji nego ikada donoseći novi stupanj imerzije.

“Osjetit ćete udare rafala i krhotina oko sebe”

Za snažniji stupanj imerzije pobrinut će se i haptička vibracija. Igrači će navodno na kontroleru osjećati eksplozije u svojoj okolici. “Dok se nalazite u zaklonu na kontroleru ćete osjetiti udare rafala i krhotina oko sebe”, tvrde. A osjetit ćete i, primjerice, kako vas Luftwaffe obasipa kišom metaka iz zraka dok bježite po krovovima Staljingrada.

“Trenuci poput ovog izdvajaju Call of Duty: Vanguard kao dosad neviđeno WW2 iskustvo”, tvrde iz Sledgehammera. Ako zaista realiziraju sve o čemu su se raspisali ovo bi zaista trebala biti istina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano