Vijesti

Izgleda da Godzilla i King Kong stvarno stižu u Warzone

Obično se ovakve kolaboracije događaju uoči izlaska filma ili nekog drugog medija (serija na Apple TV-u planira se tek krajem godine ili 2023.), ali, po svemu sudeći, čini se da nas idući mjesec čeka jedna od najvećih suradnja dva zabavna univerzuma ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u bazi PSN-a pronašli su se detalji o nadolazećoj 1.57 nadogradnji za Call of Duty: Warzone imena Operation Monarch. U naslovnim ulogama bit će King Kong i Godzila, i to, čini se, u svojim realnim veličinama.

Također, u bazi se navodi i konačno manja veličina ukupne igre, stoga očekujte nešto manje zauzeće na diskovima koje u ovom trenutku na PS5 iznosi oko 120 gigabajta.

Podsjećamo, o King Kongu i Godzilli u Warzoneu je ranije ove godine pričao i uvaženi Tom Henderson, a prije nekoliko dana je i sam Activision poručio da “stiže nešto veliko“, stoga je sasvim sigurno kako se nešto događa. A ako je za vjerovati unosu na PSN-u, operacija Monarch kreće 11. 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano