Vijesti

Call of Duty: Vanguard ipak u MW engineu?

Call of Duty: Modern Warfare reboot od prije dvije godine bio je veliki pomak za uspavani Call of Duty serijal. IW8 je bio kompletno novi engine, sposoban boriti se sa svim modernim izazovima u gaming stvaralaštvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako današnje glasine kruže, novi Call of Duty imena Vanguard bi mogao/trebao koristiti upravo IW8 engine, koji je korišten i u Modern Warfare rebootu. Treyarchov BlackOps4 engine bi time otišao (nadajmo se) u zasluženu mirovinu.

Iako je Black Ops Cold War daleko od loše igre, povratak na stari engine je ipak bio korak unatrag, pogotovo u multiplayer dijelu. Godine i bore su se osjetile te hvala Activisionu što su izgleda napokon to i oni shvatili.

Za sve koji ste propustili, baš kao što je to radio zadnjih 5 godina, Eurogamer je i ove godine potvrdio glasine koje su se raširile po internetu. Call of Duty radnog imena (a moguće i konačnog) Vanguard nakon 4 godine vraća se u Drugi svjetski rat.

Nisu istinite glasine koje su tvrdile kako će se Vanguard smjestiti u alternativnu stvarnost u kojoj se rat produžio i na 50-e godine prošlog stoljeća. Eurogamerov izvort tvrdi kako će Vanguard ostati vjeran povijesnim činjenicama, a više možete pročitati ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano