Vijesti

Eurogamer je potvrdio Call of Duty: WW2 Vanguard, ali neće biti u alternativnoj stvarnosti

Prije tri dana pisali smo o glasini koja ovogodišnji Call of Duty kodnog imena Vanguard smješta ponovno u Drugi svjetski rat. I to u alternativnu stvarnost gdje je ishod rata bio drugačiji nego što jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasina k’o glasina. Nije nas uvjerila, kao ni desetak drugih, ali uvijek pouzdani Eurogamer dobio je slične informacije iz pouzdanog izvora. I to je valjda to, kada Eurogamer nešto prenese to je praktički službena potvrda.

Izvještavali smo o kodnom imenu Vanguard, međutim, urednik Eurogamera primio je informaciju kako bi to trebalo biti i službeno ime igre. Unatoč točnom imenu igre, prema saznanjima Call of Duty: WW2 Vanguard neće radnju odnijeti u alternativnu realnost.

Novi Call of Duty tako će biti klasična WWII igra bez izvrtanja povijesnih događaja. Vanguard će biti drugi CoD smješten u Drugi svjetski rat unatrag pet godina, a na oba je radio, odnosno radi i dalje studio Sledgehammer Games.

Nakon Advanced Warfarea i WWII ovo će biti treća igra tog studija, a ljubitelje Modern Warfarea mogla bi razveseliti činjenica da je upravo Sledgehammer imao veliku ulogu u razvoju te igre asistirajući Infinity Wardu.

Zanimljivo će biti pratiti razvoj situacije s Warzoneom. Jedna od najpopularnijih igara na svijetu tek bi se završetkom ove sezone trebala prebaciti s modernog ratovanja u okruženje Black Ops Cold Wara i 80-e godine.

Hoće li Warzone pratiti izlazak nove igre? Hoće li se Vanguard nastaviti na WWII iz 2017.? Je li novi Call of Duty dijeli isti engine s Modern Warfareom, ili će poput Black Ops Cold Wara napraviti korak unatrag na neku stariju verziju? Sve to i mnogo više saznat ćemo u narednim mjesecima. Activision obično voli otkrivati Call of Duty u travnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano