Vijesti

Capcom iza sebe ima fantastičnu godinu, najbolju u povijesti

Baš kao i Electronic Arts, tako je i Capcom jučer svojim ulagačima predstavio rezultate za fiskalnu godinu koja je završila s krajem mjeseca ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcom je tako godinu završio s prihodom od preko 900 milijuna dolara i zaradom od preko 160 milijuna dolara, čemu je najviše pridonio Monster Hunter World koji je isporučen u nevjerojatnih 12 milijuna primjeraka. Što je i ujedno njihova najprodavanija igra svih vremena.

Što donosi budućnost?

Odličnoj poslovnoj godini pridonijeli su i Resident Evil 2 remake i Devil May Cry 5 koji su zaključno s ožujkom isporučeni u 4 i 2 milijuna primjeraka.

Za razliku od Electronic Artsa, unutar financijskog izvještaja Capcom nije najavio nikakve konkretnije planove za budučnost (čitaj: nisu otkrili igre), međutim, jako puno prostora posvećeno je novoj strategiji poslovanja koja se fokusira na kvalitetu rada, pa se planiraju brojne beneficije za svoje zaposlenike, a koje bi posljedično Capcom trebale svrstati u sam vrh najpoželjnijih kompanija za rad u gaming industriji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano