Vijesti

Capcom je totalno zakomplicirao RE: Village demo, prvi ga (ne) igraju PS4/5 igrači ovaj vikend

Do izlaska Villagea igrat ćemo demo u 3 navrata, a prvi je dostupan već u nedjelju i to samo za PS4/5 igrače. Kao što to često radi u posljednje vrijeme, Capcom je ponovno zakomplicirao inače jednostavne stvari. Pokušat ćemo objasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi demo PS4/5 igrači igrat će u nedjelju 18. 4. od 19 do 3 sata ujutro. Bit će dostupna Village sekcija igre i moći će se igrati samo 30 minuta. Završili demo ili ne, nakon 30 minuta više ne možete igrati. Demo za Village možete preloadati već sad. PS4 igrači ovdje, a PS5 igrači ovdje.

Isto će biti i naredni vikend, ali na drugoj lokaciji. U nedjelju 25. 4. PS4/5 igrači igrat će Castle sekciju od 19 do 3 sata ujutro. Ponovno samo 30 minuta.

Igrači na ostalim platformama Resident Evil Village moći će isprobati tek u nedjelju 2. 5., ovaj put čitavi taj dan. Ali Capcom će vas ponovno vremenski ograničiti. Na obje lokacije možete sve skupa potrošiti maksimalno 60 minuta.

Budući da neće postojati mogućnost ponavljanja demoa nakon isteka 30 ili 60 minuta, ako ste fan serijala pripremite više PSN/XBOX/Steam računa jer to će biti jedini način za zaigrati demo ispočetka. Nismo sigurni da će se sve moći istražiti u tih škrtih 30 ili 60 minuta, kao što nismo sigurni što je Capcomu trebao ovakav debilizam.

Da rezimiramo:

  • Village sekcija za PS4/5 igrače: 18. 4. od 19h do 3h (ograničeno na 30 minuta)
  • Castle sekcija za PS4/5 igrače: 25. 4. od 19h do 3h (ograničeno na 30 minuta)
  • Obje sekcije za sve igrače: 2. 5. čitavi dan (ograničeno na 60 minuta)

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano