Vijesti

Capcom to nije planirao, ali Resident Evil Village dobit će DLC jer ste to vi tražili

Dok čekamo Resident Evil Re: Verse koji će izaći u srpnju, ekipa u Capcomu se zabavlja odličnim prijemom Resident Evil Villagea među igračima. Odlične ocjene i pun pogodak s novim licima poput Lady Dimitrescu ponovno su vratile ovaj kultni serijal u modu. Reakcije su toliko dobre da je započet i rad na DLC-u, iako to Capcom inicijalno nije planirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer ste vi to tražili, krenuo je razvoj na DLC-u za Resident Evil Village, poručila je to Capcomova community menadžerica Capcoma na Twitteru.

Budući da je razvoj tek započeo, ne znamo ni kad ni što ćemo točno igrati. Pretpostavljamo da će prve informacije stići tek na jesen, a odlična prodaja od preko 4 milijuna primjeraka garantira dobru prodaju DLC-a.

Jeste li zadovoljni odlukom Capcoma, ili biste radije da se posvete razvoju nove igre?

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra