Vijesti

CDPR je samo par mjeseci uoči izlaska Cyberpunka znao što nam prodaje; Vlastitu igru su zvali “Cyber ElBuggado 2020”

Nije nikakva tajna u kakvom je stanju izašao Cyberpunk 2077. Posebno kada pričamo o konzolama. Možda će vam biti sve jasno kad kažemo da nakon više od šest mjeseci nakon izlaska, Cyberpunk 2077 nije dostupan na PlayStation Storeu jer igra ne zadovoljava nekakve minimalne standardne koje je Sony postavio pred izdavače prije nego smiju uploadati igru na PSN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jason Schreier upozoravao je mjesecima ranije da igra nije spremna za izlazak jer se nalazi u jako lošem tehničku stanju. Vodstvo CDPR-a je sve negiralo, a sjećamo se i one sramotne isprike nakon izlaska igre gdje je CEO CDPR-a izjavio da njihova interna testiranja nisu pokazala takve probleme.

https://twitter.com/jasonschreier/status/1401505081695117316?s=20

Jasno da je to bila čista laž, a sad za to imamo i vrlo jaku potvrdu. Glupo nam je napisati zahvaljujući hakerima, no nažalost je tako. Kao što znate, netko je nakon izlaska CDPR-a hakirao kompaniju i ukrao izvorne kodove za Cyberpunk 2077 i The Witchera 3. Naravno, to nisu bile jedine informacije koje su kompromitirane.

Danas smo pak saznali da su developeri samo par mjeseci uoči izlaska igre montirali nekoliko videa prepunih bugova. Nazvali su tako kompilaciju “Cyber ElBuggado 2020.”

Kompilaciju filmića gdje je jasno vidljivo da igra nije niti blizu spremna za izlazak možete pogledati na ResetEri ili Redditu. Ne trebate tražiti dalje filmiće o bugovima jer su to sami developeri odradili za vas.

I nisu problem bugovi…problem je što je CDPR debelo lagao i obmanuo sve nas. Posebno igrače koji igraju na konzolama.

U međuvremenu puno nas svoju verziju Cyber ElBuggado 2020 čuva na policama i ladicama dok CDPR ne izbaci next-gen verziju.

Igra

Povezano