CDPR: Još uvijek čekamo Sony da vrati Cyberpunk 2077. Oni su na potezu

Za 2 tjedna obilježit ćemo i 6 mjeseci od izlaska Cyberpunka 2077. Bilježimo i isto toliko mjeseci od kada je Sony po prvi put od kad pamtimo sa Storea uklonio neku AAA igru. Nakon nekoliko nadogradnji Cyberpunk na konzolama još uvijek nije na razini koja se očekuje.

Kada će? Pitaju se to i investitori. A Adam Kicinski iz CD Projekta odgovara – ne znam! “Na žalost, nemam informacije po tom pitanju. Odluka je isključivo na Sonyju i sada čekamo njegov potez”, odgovara Kicinski kao da su s njihove strane zadovoljeni svi preduvjeti.

Rukovoditelji iz CD Projekta na sličan način su odgovorili i prije nekoliko mjeseci. Ali otkrivaju da su u stalnom kontaktu sa Sonyjem te ponavljaju kako su sa svakom novom zakrpom sve bliže.

Koliko su zaista blizu? Iskreno, teško je odgovoriti. Unatoč zakrpama Cyberpunk 2077 još uvijek ima tendenciju da se sruši onda kada to najmanje očekujete, još uvijek je izvođenje usporeno čak i kada to nebi trebalo biti, a o vizualima bolje ni ne govoriti. Istovremeno, Cyberpunk 2077 u trgovinama ima svoje prvo sniženje, pa tko želi zaobići Sonyjeve restrikcije to može napraviti.