Vijesti

CDPR najavio novu igru – single player Gwent

Sve je počelo kao kartaška mini-igra unutar The Witchera 3, a danas pišemo najavu o sasvim posebnoj single player Gwent igri koja dolazi do kraja ove godine. Osim što rade na next-gen Cyberpunku 2077 i next-gen Witcheru 3, CD Projekt Red već neko vrijeme radi na novom Gwentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se pitate čemu sve to jer zasebna Gwent igra već postoji, CDPR je potvrdio da će novi Gwent biti drugačije iskustvo za igranje. Ne brinite, sama premisa Gwenta je i dalje ista, jedino će fokus biti na single player komponenti. Kako će CDPR od kartaške igre napraviti pravo SP iskustvo? Tek trebamo vidjeti.

Trenutni naziv projekta je Golden Nekker. Bitno je istaknuti da igrači neće morat posjedovati niti jednu do sada izašlu Gwent ili Witcher igru jer kako smo ranije naveli, ovo je sasvim zaseban naslov sa svojom vizijom i pričom.

Nije poznato hoće li uopće biti ubačen multiplayer jer prema pisanju IGN-a, Golden Nekker je isključivo predviđen za jednog igrača. Čini se da se nije svima svidjela kompetitivna strana Gwenta?!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano