Vijesti

CDPR objavio nove Cyberpunk 2077 PC zahtjeve i samo rijetki nađu rijetke

Jesam li to samo ja ili na sceni možda ne vlada tako veliki hajp za Cyberpunk 2077 kao što je to odomad vladao za The Witchera 3? Razlog su možda silne odgode igre koje su ohladile mnoge igrače, ali u jedno smo sigurni – Cyberpunk 2077 više neće biti odgođen i zaista izlazi 10.12. Također smo sigurni da nas čeka velika hit igra za koju ćete trebati pravu PC mašinu u koliko želite sve iskoristiti što igra nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CDPR je jučer na Twitteru objavio ažurirane PC specifikacije koje će vam trebati za igranje igre. Ako želite uživati u 4K rezoluciji, maksimalnim postavkama i ray-tracingu bez RTX 3080 grafičke kartice i ne pomišljajte na takvo nešto. Dodajte još 16GB RAM-a i barem i7-6700/Ryzen 5 3600 procesor. Naravno, ako ne ganjate maksimalne postavke, sistemski zahtjevi i nisu tako strašni.

A što je s konzolama?

CDPR je nedavno prikazao Xbox One X gameplay i iako igra izgleda sasvim pristojno, itekako je vidljiva manja količina detalja koju donosi igra. Ulice su puno praznije i čitav Night City ne odiše životom kao na PC verziji. Zaboravite na ray-tracing i sva moderna čuda tehnologije jer su PS4 i Xbox One jednostavno preslabi za Cyberpunk 2077.

Ne zaboravite da Cyberpunk 2077 možete igrati i na PS5 te XSX/XSS konzolama, ali to su verzije bez next-gen patcha. Besplatna next-gen nadogradnja doći će negdje u prvoj polovici 2021. godine.

Imate li dovoljno jak PC za maksimalno uživanje u Cyberpunku 2077?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano