Vijesti

Cristopher Judge odbio “skinuti” Kratosa iz God of War trilogije

Dok kruže glasine o remasterima originalne trilogije God of Wara za PS5, poklopilo se gostovanje Cristophera Judgea na jednom podcastu. Glumac Kratosu pruža glas u posljednja dva nordijska God of Wara, dok je mladog Kratosa nekoć jednako upečatljivo radio Terrence Carson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo se radi o dva potpuno različita pristupa. Kratos je u originalnoj trilogiji luđi i bjesniji, a stariji Kratos prizemniji i mudriji. Premda Kratos ništa ne govori, razlika dolazi do izražaja u besplatnom Valhalla DLC-u za Ragnarok gdje se u jednom trenutku oba susretnu.

Judge je nahvalio Carsonovu izvedbu te poručio kako svog, ali ni bilo kojeg drugog Kratosa nebi mogao odraditi na taj način. Od početka se postavio kao da Kratos kojem on pruža glas mora biti njegov i drugačiji.

Mladi Kratos je svoj i jedinstven

“Moj pristup je – ovo sam ja, ovo je oko mene i nisam se ugledavao na ranije igre. Da sam ga replicirao, bilo bi to loše za sve, Carson je bio predobar i upečatljiv, svoj, stoga sam odlučio svog Kratosa napraviti vlastitim.” Čak i da se to od njega tražilo, dodaje, odbio bi skidati starog Kratosa u nordijskoj mitologiji.

Međutim, nedavno mu je ipak ponuđeno skinuti mladog Kratosa kao zasebnu ulogu. “Rekao sam apsolutno ne, nikad to ne bih napravio iz poštovanja prema izvornom glumcu”, kategorički je odbio. Šteta, jer nas jako zanima što mladi Kratos ima za poručiti. Tko zna, možda u nekoj drugoj God of War igri…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano