Vijesti

Priča se o remasteru God of War trilogije za PS5

Koliko smo željni God of Wara zorno je prikazao Valhalla DLC za Ragnarok. Sony i studio Santa Monica napravili su sjajan posao s besplatnim paketom prepunim sadržaja i gameplayom poput starih God of War igara podsjetili su nas koliko smo voljeli (i) taj pristup. Uskoro bi ga moglo biti još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dosad prilično pouzdani insajder Nick Baker, kojeg smo posljednji put citirali uoči otkrivanja MGS 3 remakea, na svojem XboxEra podcastu spomenuo je remaster originalne trilogije koji se navodno planira za PS5.

Baker je, kaže, to čuo od dobro umreženog prijatelja, premda nije potpuno siguran radi li se o remasteru ili samo portu HD kolekcije s PS3. Bio remaster ili port, ne vjeruje kako će Ascension iz 2013. biti uključen u to izdanje. Možda ne u 2025., ali proslava 20. rođendana serijala s jednom takvom kolekcijom svakako bi bio jako dobar potez.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano