Vijesti

inXileov ambiciozni akcijski RPG Clockwork Revolution poigrava se putovanjem kroz vrijeme

Studio inXile poznat po Wasteland naslovima, na Xbox Showcaseu prikazao je svoj najambiciozniji naslov dosad. Clockwork Revolution je steampunk akcijski RPG koji se igra s vremeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao igrač se pronalazite uslijed vremenskog skandala. Naime, glavni lik otkriva kako je njegov rodni grad, viktorijanski metropolis Avalon, pažljivo alteriran. Naime, uz korištenje vremenske naprave jedna grupa ljudi fabricirala je povijesne događaje kako bi sebi priskrbila bogatstvo i moć dok niže klase žive u bijedi.

Kao igrači “skakat” ćete iz sadašnjosti u prošlost i natrag, te gledati kako vaše odluke utječu na budućnost, odnosno sadašnjost. Čelnici studija s Clockwork Revolutionom, poručuju, žele pomaknuti granice RPG-a, a vrijeme će pokazati hoće li za inXile prvi uopće naslov iz prvog lica to uspjeti ostvariti.

Clockwork Revolution zvuči iznimno komplicirano i ambiciozno, stoga, ako moramo nagađati, izlazak ne očekujemo prije 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra