Vijesti

Cristiano Ronaldo je otkrio gameplay za UFL, novu nogometnu simulaciju

UFL, nova besplatna nogometna simulacija studija iza kojeg stoje brojni ulagači diljem svijeta dobila je prvi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon podužeg uvoda, predstavljeni su klubovi parneri, a zatim i nogometaši–ambasadori koje predvodi jedno veliko iznenađenje.

Klubovi partneri su West Ham, Monaco, Bešiktaš, Sporting, Glasgow Rangers i Shaktar. A nogometaši-ambasadori su Zinchenko, Lukaku, Firmino, Kevin DeBruyne, a na kraju je kao veliko iznenađenje predstavljen Cristiano Ronaldo, najveća nogometna zvijezda na planeti. Cristiano je ujedno i predstavio gameplay.

Meniji uveliko podsjećaju na one iz Ultimate Teama, po čijem uzoru je ujedno i nastao UFL. Sam gameplay, odnosno njegovi isječci izgledaju kao nešto između FIFA-e i PES-a, međutim, najvažnije je da se vidi ozbiljan trud.

UFL nije F2P podvala. Grafički izgleda jako dobro, međutim, za konkretniji dojam valjalo bi pogledati čitavu utakmicu, ili barem dulji isječak. Što, nažalost, nismo dobili.

Developeri su za kraj poručili kako se UFL nalazi u završnoj fazi razvoja. Izdat će ga “kad bude spreman”, a to je sigurno tokom ove godine. Vjerojatno negdje tokom ljeta. Gameplay isječke pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano