Cyberpunk 2077 će biti kompletno predstavljen na E3

Izgleda da je urednik poljskog časopisa bio u pravu.

Nakon godina čekanja na prve konkretne informacije o Cyberpunku 2077, igre kreatora Witcher serijala, početkom godine je sve krenulo. Kamenčić se zakotrljao legendarnim *beep* tweetom, a momentum je dobio tvrdnjom urednika poljskog magazina GRYonline kako će igra biti predstavljena na ovogodišnjem E3 sajmu.

Sad ćete sigurno pomisliti – pa što tamo neki poljski urednik zna? Za tu svrhu ćemo povući paralelu, pa ću slikovito prikazati da je to kao da glavni urednik Reboot časopisa Darjo Zrno izjavi kako ima povjerljive informacije o Cro Teamovom Serious Samu 4. Vjerojatno ima, živi u istom gradu, vjerojatno se i privatno druži s Cro Teamovcima. Pa nebi nam Dario lagao. No pustimo sad njega, makar nebi imao ništa protiv da mi šapuće o novom SS-u.

Serious Sam 4, Witcher i Cyberpunk 2077

Danas, kada je i službeno potvrđena prisutnost poljskog CD Projekt Reda na E3 sajmu, nakon godina izbivanja još od Witchera 3, izvjesno je i da su ranije tvrdnje poljskog magazina na tragu istine. Tako bi Cyberpunk 2077 trebao biti kompletno razgolićen velikim trailerom na jednoj od konferencija (kladimo se da će biti na Microsoftovoj), dok bi novinari iza zatvorenih vrata trebali dobiti prvi gameplay prikaz, a vjerojatno i zaigrati određenu sekvencu igre.

Dakle, plan je prilično realan, pa bismo se zaista začudili da se on u nekom svojem obliku i ne dogodi. Izlazak kompletne igre možemo očekivati negdje 2019. godine.