Vijesti

Cyberpunk 2077 dobio novi patch koji je zakrpao stariji patch

Patch na patch = CyberPatch 2077.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste danas pokrenuli Cyberpunk 2077, vjerujemo da ste primjetili kako je stigao novi patch, odnosno hotfix 1.1. koji popravlja stariji patch od prije nekoliko dana. Prije 3 dana izašao je veliki 1.1. patch koji je za cilj imao ispraviti hrpu bugova i podići performanse prvenstveno na konzolama. Također, patch 1.1. poslužio je kao priprema za još veći patch koji dolazi idući mjesec i koji bi konačno trebao optimizirati i poboljšati igru na starim konzolama.

Krpanje bugovite igre kao što je Cyberpunk 2077 svakako je zahtjevan posao, pa se tu i tamo u procesu pojavi novi bug koji prije nije postojao. Problem je kad se pojavi baš game breaking bug što je bio slučaj kad ste primijenili 1.1. zakrpu.

Naime, mnogi igrači nisu mogli završiti Down on the Street quest bez kojega ne možete napredovati dalje u igri. CDPR je to konačno zakrpao i sad možete mirno nastaviti igrati igru.

Nakon drugog patcha koji stiže idući mjesec, studio će izbaciti obećani besplatni DLC za sve platforme i sve igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano