Vijesti

Cyberpunk 2077 multiplayer imat će svoju verziju heistova

Već ranije smo pisali o namjeri developera iz CD Projekt Reda da multiplayer Cyberpunka 2077 spakira u odvojenu igru. Opseg multiplayera navodno je toliko velik da zaista zaslužuje takvo nešto, poput primjerice GTA Onlinea (koji će tek postati zasebna igra) te The Last of Us 2 multiplayera koji se tek priprema.

Sada su datamineri izvukli prve detalje direktno iz Cyberpunka. Poznata su tako prva dva multiplayer modea. Jedan je klasični deathmatch, a drugi je nešto što nazivaju heistom, odnosno pljačkom.

Osim nekakvih generičnih unosa koji impliciraju da će se sve odvijati u otvorenom svijetu više detalja nije poznato. Heist bi mogao biti Cyberpukova verzija heistova iz GTA Online i kao takav tek radni naslov, ali zasad možemo samo nagađati.

Kako bilo, Cyberpunk 2077 multiplayer izvedbu ne bismo trebali igrati prije iduće godine, a još neko vrijeme ćemo o toj komponenti saznavati eventualno na ovakav način – ako je ostalo nešto od kodova u baznoj verziji igre.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close