Cyberpunk se oglasio na Twitteru prvi put nakon četiri godine; internet je eksplodirao

Vrijeme je da se okonča šutnja i da dobijemo prve konkretne informacije o igri.

Više nema dileme, CD Project Red studio postao je novi Rockstar. Ova vijest je samo jedan u nizu dokaza toj tezi, jer trenutačno u svijetu samo oni i Rockstar mogu izazvati histeriju jednim jedinim tweetom. Upornost, neupitna kvaliteta i izniman odnos sa igračima očito se isplate.

To je to! Jedan običan tweet! Bip! Jedan bip je dovoljan da se dosad napišu već tisuće članaka, na socijalnim mrežama komentira milijune puta. Je li ovo znak kako ćemo uskoro početi dobivati prve konkretne informacije o igri? Trailer? Datum izlaska? Iz studija su izjavili prije nekih godinu dana kako o igri neće govoriti apsolutno ništa sve dok ne budu imali o čemu pričati. Očito je došlo i to vrijeme.

Posljednje što znamo o igri je to da razvoj ide po planu, pokretač je dovršen i ispoliran, pa bismo prema nekim predviđanjima igru trebali igrati krajem 2019. godine. Međutim, to može biti prije, a može i kasnije, samo treba osluškivati i čekati idući CDPR-ov potez. The Witcher 3 je dovoljan razlog da budemo strpljivi.

https://www.ffa.hr/index.php/tag/itemlist/tag/Cyberpunk%202077