Vijesti

Cyberpunkova glavna priča bit će kraća od one iz Witchera 3

Cyberpunk 2077 imat će kraću kampanju zbog toga što je istraživanje pokazalo kako ogroman broj igrača nije završio CD Projekt Redovu posljednju veliku igru. Vodeći dizajner igre Patrick K Mills, održao je intervju povodom posljednjeg prikaza dugoočekivane igre i osvrnuo se na njezinu duljinu: „Glavna priča u Cyberpunku 2077 je nešto kraća od one iz The Witchera 3. Dobili smo puno žalbi na to da je glavna priča posljednjeg Witchera jednostavno predugačka.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mills je također nadodao: „Gledajući podatke, vidjeli smo ogromne količine ljudi koji su igrali igru, ali ju nažalost nikada nisu završili. Želimo da iskusite čitavu priču. Zbog toga smo skratili glavnu priču, ali usprkos tome imate veliki broj sporednih misija koje se nadovezuju na kampanju.“

Sporedne misije su kompleksnije

CD Project Red je još u veljači pokušao objasniti razliku između sporednih misija iz Witchera i nadolazećeg Cyberpunka. Sistem sporednih misija iz Witchera 3 opisali su kao ravnu liniju iz koje viri mnogo grana. Dok su za Cyrberpunk rekli kako će vrlo često jedna sporedna misija voditi do druge koja će utjecati na ostale sporedne misije, kao i na glavnu priču.

Cyberpunk će također sadržavati čak 75 „Street Story“ misija. To je samo jedan od četiri različitih tipova misija koje će igra imati. Završavanjem „Street Story questova, protagonist će dobiti dodatne ulične bodove, koji mu grade reputaciju po čitavom gradu.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, kao za next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano