Vijesti

Je li se Microsoft izlanuo da je novi Fallout u razvoju?

Leakova igara u razvoju dolaze sa svih mogućih strana, no ponekad se dogodi i onim najvećima da se slučajno izlanu i objave ono što možda i ne bi trebali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo pisali kako je Xboxov šef marketinga Ben Decker najavio naslov koji će nas raspametiti. Između ostalog je izjavio kako čak 23 studija razvija nove naslove za Xbox, između kojih je spomenuo direktno Bethesdu te Fallout. Je li time slučajno/namjerno nagovijestio novi Fallout?

Vrlo vjerojatno, kada se sagledaju činjenice. Fallout 4 je izašao 2015. godine te je prošlo gotovo 5 godina od zadnjeg DLC-a. Fallout 76 je pak izašao 2018. godine te već neko vrijeme nema većih nadogradnji. Besplatni Fallout Shelter nećemo uzimati u jednadžbu, jer nekako sumnjamo da je išta vezano uz taj F2P naslov relevantno najave.

Ostaje jedino zaključiti da se dotičnom gospodinu uistinu omaklo kada je spomenuo Fallout te da Bethesda razvija novi Fallout. Sprema li se “pravi” Fallout ili će se povijest ponoviti sal online Fallout 76? Kombinacija obje ideje u PvPvE poput The Division serijala? Ovo zadnje zvuči dobro iako nismo sigurni koliko bi se to svidjelo Fallout puristima. Daleki bi to bio odmak od prvih Fallout naslova i onoga što su oni predstavljali. Najvažnije pitanje ipak glasi, hoće li novi Fallout, kakav god da bio, biti Xbox ekskluziva ili će izaći i za ostale platforme?

Što očekujete od novog Fallouta? Što želite odnosno ne želite u njemu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano