Vijesti

Daj mi da igram ovaj tjedan (9.3. – 15.3.)

Konačno kreće prvi pravi tjedan nakon nekolicine slabijih. Ori je definitivno dobar platformer, jedino što vam treba Xbox ili PC, ali mislim da više gamera čeka Nioh 2. Puno je souls klonova ispalo u zadnje vrijeme, po meni niti jedan nije opravdao status, ali Nioh definitivno ima svoj smjer i mjesto na polici. Uz kreaciju liku, težinu najfrustrirajućih razmjera i hrpu contenta – Nioh 2 vruća je roba. Uživajte u tjednu i sretno! P.S. Sljedeći tjedan je već Doom ispod ražnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ori And The Will Of The Wisps

Sladunjavi platformer iz 2015-e – Ori and the Blind Forest; dobio je svog nasljednika. Riječ je o sladunjavom metroidvania platformeru, ali na žalost samo za Xbox One i PC. Možda nas nekad uskoro dočeka Switch verzija, jer prvi je doživio port krajem prošle godine.

DATUM IZLASKA:

11.3.2020

PLATFORME:

Xbox One, PC

Granblue Fantasy Versus

Mislim da sam već pomalo naporan s ovom 2.5D tučnjavom. Ali eto, kada su odlučili releasat igru toliko puta u kratkom periodu za toliko regija…Uskoro je dostupna i za PC (Steam), pa zadovoljite svog anime demona tamo.

DATUM IZLASKA:

13.3.2020

PLATFORME:

PC

My Hero One’s Justice 2

Bandai Namco je počeo doslovno printat ove arena fight anime naslove. Još jedan u nizu igara po seriji, My Hero One’s Justice izlazi uskoro i nalik je na mnoge već slične naslove. Nadam se da Namco misli i na tehničke performanse igara, te bugove, jer DBZ Kakarot imao je gadnih problema.

DATUM IZLASKA:

13.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch

Nioh 2

Team Ninja i naslov koji će svakako obilježiti tjedan. Nioh je igra koja prati formulu težine i principa souls igara, no definitivno ima svoj smjer. Za mene je Nioh souls na steroidima, a vjerujte mi toliko se i brzo gine. Očekujte recenziju uskoro gdje ćete vjerujem pronaći odgovore na sva svoja pitanja. Samo za PS4 i to već 13.3

DATUM IZLASKA:

13.3.2020

PLATFORME:

PS4

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Langrisser I & II (PS4, PC, Switch) – 10.3.2020
  • The Elder Scrolls Online: Harrowstorm (DLC for PS4, Xbox One, PC) – 10.3.2020
  • Hidden Through Time (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS, Android) – 12.3.2020

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano