FFA FocusVijesti

Ovo su igre koje dolaze u slabom drugom mjesecu. Što planirate odigrati?

Veljača ili jednostavno – drugi mjesec za naše čitatelje koji nisu iz Hrvatske, inače označava buđenje igraće industrije i izlazak hit igara, no 2021. je malo drugačija. Pandemija je napravila svoje pa su neke igre pomaknute za svibanj (maj), a neke su odgođene i duže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Destruction AllStars

Ova PS+ igra koja stiže ekskluzivno za PS5, mogla bi biti pravi multiplayer hit. Iako možda izgledom podsjeća na Rocket League, sama igra je puno više od obične kopije budući da važan dio igre čini gameplay izvan automobila.

DATUM IZLASKA:

2.2.2021.

PLATFORME:

PS5

Nioh 2: The Complete Edition PC) i The Nioh Collection (PS5)

Nioh 2 konačno stiže na PC u 60+FPS-a, svim DLC-ovima i težinom koju PC igrači tek trebaju okusiti. Svi znate da samo rijetki nađu rijetke, a još rjeđe ekipa uspije završiti Nioh 2. Isti dan dolazi i The Nioh Collection za PS5.

DATUM IZLASKA:

5.2.2021.

PLATFORME:

PC

Little Nightmares 2

Nastavak odličnog, jezivog i posebnog horor platformera koji je oduševio većinu igrača. Igru “krasi” vrhunsko dočarana jeziva atmosfera, odlična igrivost i grafička kulisa. Iako je glavni lik itekako simpatičan, Little Nightmares je unikatno jeziv. Nemojte propustiti ovo.

DATUM IZLASKA:

11.2.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Rekli bi neki “još jedan Super Mario”, ali 3D World izgleda predivno, zabavno i znamo da će nam ponuditi vrhunsku igrivost. Ne treba nam ništa više od toga, a dobit ćemo još i puno mračniji dio igre koji uključuje Bowsera i sasvim drugačiju atmosferu od 3D Worlda.

DATUM IZLASKA:

12.2.2021.

PLATFORME:

Nintendo Switch

King of Seas

Jedna igra koju smo uvrstili na popis, a koja sasvim sigurno neće biti veliki hit. Ipak, znamo da vas ima dosta koji ste voljeli igrati legendarni Sid Meier’s Pirates! King of Seas podsjeća na spomenutu igru, no nismo sigurni da će ponuditi istu razinu kvalitete. Najbolje pričekati prve recenzije.

DATUM IZLASKA:

18.2.2021.

PLATFORME:

PS4, Xbox One, PC, Switch

Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers je hack&slash RPG igra. Nismo pogriješili, riječ je zaista o akcijskom RPG-u koji je zapravo crossover između Persone 5 i Dinasty Warriorsa. Znamo da zvuči čudno i pomalo nespojivo, ali već sad je jasno da će biti pun pogodak.

DATUM IZLASKA:

23.2.2021.

PLATFORME:

PC, PS4, Switch

Kao što vidite sami, ne možemo reći da je drugi mjesec ispunio naša očekivanja, no to ne znači da opet nećete provesti na stotine sati u Personi, a mnogi među vama će uživati po prvi put u Controlu koji će također 2.2. doći na PS+ a sa sobom donosi PS5 nadogradnju i sve DLC-ove. Jasno, Control Ultimate Edition dolazi i na druge platforme no najbolje će definitivno ovaj mjesec proći aktivni PS+ pretplatnici.

Što planirate igrati? Autor teksta će PS+ igre i The Division 2 (opet) koji će dobiti u utorak besplatnu next-gen nadogradnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano