Vijesti

Danas kreće peta sezona Apexa, s novim likom i novim battlepassom

Apex ulazi u svoju petu sezonu danas u 19 sati kada ujedno i završava Battle Armor limitirani time mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi legendarni lik Loba moći će se teleportacijom izvući iz borbe ili primjerice prebaciti na neku teško dostupnu poziciju. Voljeli bismo znati na koliku distancu će vrijediti teleportacija, ali za tu informaciju ćemo trebati pričekati do danas u 19 sati. Pretpostavljamo ne predaleko.

Loba će brže od ostalih stizati do najvrijednijeg loota

Kao pasivni ability Loba će moći kroz zidove vidjeti Epic i Legendary loot, a njezin ultimate je prijenosni uređaj koji će usisati u sebe sav okolni loot. Prijatelji i neprijatelji zatim mogu birati što će uzeti iz te, nazovimo je tako, trgovine. Ako želite brže od ostalih doći do najvrijednijeg loota birat ćete Lobu.

S petom sezonom stiže i čitav niz QOL promjena iz kojih se najviše ističe mogućnost ponovnog spajanja u istu igru ako iz nekog razloga na kratko izgubite internet konekciju.

Novi izgled dobit će Kings Canyon koji će presušiti, a na mjestu prijašnje vode izronit će nove točke koje ćemo lootati i klati s drugim igračima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano