Vijesti

Dbrand je uspio zeznuti Sonyjeve odvjetnike, izdali su modificirane maske za PS5

Jučer je proizvođač kustomiziranih stranica za PS5 Dbrand objavio kako su pod pritiskom Sonyjevih odvjetnika odlučili zaustaviti njihovu proizvodnju, ali strojevi su mirovali tek jedno kratko vrijeme. Do konzultacija s odvjetnicima.

“Sony vam ne može ništa ako promijenite fizički dizajn i dimenzije”, savjetovali su pravnici. I tako je nastalo ovo. Blago zakrivljene stranice i manje dimenzije u odnosu na originale uz dodatak rupičastih otvora dovoljno je da se “matira” Sony. Maske više ne idu protiv Sonyjevog patenta za dizajn.

Rupičasti otvori trebali bi pospješiti i hlađenje konzole, međutim, mogli bi imati negativnog utjecaja po pitanju skupljanja prašine. Originalne stranice dizajnirane su na način da prašinu koncentriraju unutar posebnih spremnika. Prašina s ovakvim rješenjem ima direktni pristup ventilatoru i ostatku unutrašnjosti PlayStationa 5, što dugoročno nije optimalno. Ipak, uz nadoplatu možete naručiti unutrašnju mrežicu koja će zadržati prašinu, ali pritom i eliminirati bolje strujanje zraka.

“Možda završimo u zatvoru do kraja godine, ali barem će vaš PS5 s ovim imati neosporno drugačiji izgled”, poručili su za kraj.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close