Vijesti

Dead by Daylight bi uskoro trebao dobiti cross-play opciju

Behaviour Interactive je u nedavnom tekstu na svom blogu objasnio na koji način će funkcionirati nadolazeći cross-play i cross-progression. Prema trenutnom planu, igračima će biti omogućeno isključivanje opcije igranja s drugim platformama ukoliko budu to željeli. No, ako se s time slažu, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC moći će igrati međusobno. Mobilna verzija bit će izostavljena zbog različite arhitekture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, cross-progression bit će omogućen samo na Switchu, Stadiji i Steamu u rujnu ove godine. „Trenutno ne možemo učiniti cross-progression dostupnim na drugim platformama i ne znamo ako će to ikada biti moguće.“, izjavili su ljudi iz Behaviour Interactivea. Ako igrate na PlayStationu ili Xboxu, nažalost nećete biti u mogućnosti prebaciti svoj napredak na druge platforme.

Dead by Daylight je igra koja je uvijek zanimljivija kad se igra s prijateljima. Nadamo se da će taj „very soon“ uistinu stići brzo, kako bi čim prije riješili nesuglasice s drugim hororljupcima na različitim platformama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano