Vijesti

Dead Island 2 dobio je novi gameplay prikaz. Igrat ćete i kao zombi

Nakon uskrsnuća, a potom i nove kraće odgode, Dead Island 2 ušminkava se za skori izlazak, a sudeći po novom prikazu, bit će spreman za travanj iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi 4-minutni trailer otkriva dosad neviđene gameplay sekvence, nova oružja uključujući i zapaljivu katanu , ali i novi način igranja, kao inficirani zombi. Pritom Dead Island 2 izgleda brutalnije nego prethodnik, krv posvuda pljušti, a komadanje lubanja prilično je sočno. Sami zombiji su također raznovrsniji nego ranije, definitivno se primijeti utjecaj Dying Lighta, što ne može biti negativno.

Upravo su otvorene i prednarudžbe. Ako odlučite ranije izdvojiti novac za naslov koji je prošao kroz razvojnu katarzu, dobit ćete Memories of Banoi paket s dva jedinstvena oružja iz prethodnog Dead Islanda te specijalnu skill karticu. A ako ne bude novih odgoda, Dead Island 2 izlazi 28. 4. za sve PS4/5, XONE/S/X i PC na Epic Games Storeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano