Vijesti

Haus ekspanzija za Dead Island 2 izlazi početkom studenog

Razvojni studio Dambuster potvrdio je izlazak svoje prve story ekspanzije za Dead Island 2 s novom pričom i potpuno novom lokacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granice Los Angelesa šire se do Malibua i lokacije Haus koja se opisuje kao mješovita mapa s poremećenim rasporedom, a upravo “poremećeno” je lajtmotiv ove ekspanzije koja će igrače upoznati s “techno-death” kultom i njegovim vođom, kontroverznim milijarderom Konstantinom, kojem je ova epidemija zombija čisto dobro došla za guranje vlastite bolesne agende.

Lokacija kao lokacija djeluje otvorenije nego one u baznoj igri. Tu su i nova oružja poput K-ROSSBOW-a (na slici iznad) koji može ispaljivati eksplodrirajuće strijele ili Hog Roastera za roštiljanje mrtvih.

Hoće li u sklopu ekspanzije izaći i tzv. Neighborhood Watch survival mod o kojem se šuška već neko vrijeme, saznat ćemo u narednim tjednima uoči izlaska, kada Dambuster planira otkriti još detalja. Kupci Expansion Passa igrat će Haus u Dead Islandu 2 od 2. 11. na PC-u, PS4/5 i XONE/S/X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano