Vijesti

Dead Island 2 koji “izlazi” već 6 godina možete igrati u verziji iz 2015. godine

Nakon fantastičnog trailera na E3 2014. godine kada je Dead Island 2 najavljen sa skorim izlaskom s porukom da će pokazati za što je sposoban PlayStation 4, Dead Island 2 je pokazao samo kako se ne smije razvijati igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je na igri radio Yager studio (Spec Ops: The Line), zatim je 2016. razvoj prebačen Sumo Digitalu (Little Big Planet 3, Sonic Team Racing, Crackdown 3), da bi i to propalo, pa od 2019. na njoj radi Dambuster Studios (Homefront: The Revolution).

Na internet je jučer procurio čitavi build igra iz 2015. i originalnog developera Yagera. S jednim guglanjem raniju verziju igre možete preuzeti i igrati na svom računalu.

https://www.youtube.com/watch?v=WtwNoAj3UP4

Ako uzmemo u obzir da se radi o radnoj verziji igre, ovo čak ni ne izgleda loše. Na raspolaganju je nekoliko velikih mapa, hrpa zanimljivih oružja i u načelu izgleda prilično zabavno. Stoga je još teže shvatiti što se dogodilo i zašto se Yager povukao s razvoja igre. Jer ni 5 godina kasnije nemamo konkretnije informacije o Dead Islandu 2. Osim konstantnog ponavljanja izdavača da je i dalje u razvoju.

Igra

Povezano