Vijesti

Dead Island 2 se u prvom vikendu prodao preko milijun puta

Izdavač Deep Silver može biti zadovoljan. Nakon godina turbulentnog razvoja Dead Islanda 2, on je izašao prošlog petka te iznenadio mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega našeg Filipa (@Flippera) koji je očekivao tehničko rasulo, a dobio jako ugodno-neugodnu (najviše zbog nasilja) te prije svega jako zabavnu igru. U FFA recenziji Dead Island 2 dobio je ocjenu 82, na sličnom tragu je i prosječna ocjena na Metacriticu, a i forumaši dijele naše mišljenje.

Svi se slažu da je Dead Island 2 jako dobra igra, a to su očito prepoznali i igrači. Igra je prodana u preko milijun primjeraka u prva tri dana prodaje. Deep Silver navodi i ostale prigodne brojke, poput akumuliranih 11 milijuna sati igranja te ubijenih preko 1,1 milijardu zombija.

Dead Island 2 dostupan je za PC, XONE/S/X i PS4/5, a tokom godine očekujemo i novi sadržaj u obliku DLC-a, premda Dambuster studio još ne otkriva konkretne detalje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano