Vijesti

Deathloop danas stiže na Game Pass i PS Plus Extru s novim proširenjem sadržaja

Dugo su Xbox igrači čekali na dolazak jedne od najboljih igara ove generacije konzola, a povodom današnjeg izlaska na Xbox Series X i S oni i svi ostali dobit će tzv. Goldenloop nadogradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će omogućiti međuplatformsko PvP igranje, Goldenloop donosi i nešto novog sadržaja s naglaskom na novo oružje te novi ability.

Fugue je projektil koji usporava i zbunjuje metu, čineći je efektivno pijanom, a ima četiri nadogradnje koje mu produljuju trajanje, omogućuju korištenje kao mine, okreće metu protiv neprijatelja te se proširuje na druge neprijatelje poslije umiranja mete

HALPS je novo energetsko-lasersko oružje, precizno poput snajpera, a dolazi s twistom koji lasersku zraku može prelomiti od neprijateljskih strojnica i kamera, a zatim odbiti smrtonosnu zraku u neprijatelje.

Paint-Bomber su novi neprijatelji, eksplodirajuće samoubojice, Julianna će četiri dobiti nadogradnje za svoj ability, a čitava igra novi, prošireni kraj o kojem developeri zasad ne žele pričati. Možete ga otkriti sami na PS5, XSX/S i PC-ju te besplatno na PS Plus Extri i Game Passu upravo od danas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano