Vijesti

Čak trećina Xbox igrača odustala je od Deathloopa već nakon prvog paljenja

Deathloop je nakon godina dana ekskluzivnosti na PS5 konačno izašao na Xboxu, i to od prvog dana na Game Passu. Često se o Microsoftovoj pretplatničkoj usluzi piše u superlativima, čelnici Xboxa trude se izdvojiti statistike koje dokazuju da pretplatnici više i kvalitetnije igraju, ali ponekad se dogodi i ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako piše True Achievements, a svi Xbox igrači mogu provjeriti iz prve ruke, samo 67% igrača osvojilo je prvi achievement. Prvi se osvaja po prelasku tutoriala, a oni koji su igrali Deathloop iz prve ruke znaju da bazični tutorial završava već desetak minuta nakon pokretanja igre.

I dok nije neobično da Game Pass naslove prati veća stopa odustajanja, jer među tolikim izborom igara zaista treba birati što igrati, brojka od čak 33% odustajanja na prvom koraku iznenađuje. Je li Deathloop zaista toliko loš? Ne bismo rekli.

Za usporedbu, na PlayStationu gdje je od prošlog mjeseca također dostupan unutar PS+ Extra pretplate, od Deathloopa je na istom mjestu odustalo 13% igrača, a na Steamu tek 8%.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano